Λίγα λόγια για το computerades.gr

Ευχαριστούμε για την προτίμησή σας στο computerades.gr. Το computerades.gr είναι ένας διαδικτυακός τόπος προσφοράς και ζήτησης εργασίας για επαγγελματίες του χώρου της πληροφορικής. Ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 2010 με κύριο σκοπό την επαφή εργοδοτών και εργαζομένων στο χώρο της πληροφορικής.

Πώς λειτουργεί:

Το computerades.gr απευθύνεται σε δύο ομάδες:

  • Εργοδότες που προσφέρουν θέσεις εργασίας στο χώρο του IT.
  • Στους εργαζόμενους που αναζητούν απασχόληση στο χώρο του ΙΤ.

Οι εταιρείες μπορούν να κοινοποιήσουν και να διαχειριστούν τις προσφερόμενες θέσεις εργασίας εύκολα μέσα απο τα εργαλεία που προσφέρονται από το computerades.gr. Οι ΙΤ specialists μπορούν να αναζητήσουν την κατάλληλη θέση εργασίας στις προσφερόμενες κενές θέσεις μέσω της μηχανής αναζήτησης και να επικοινωνήσουν με την εταιρεία. Επιπλέον, το computerades.gr προσφέρει δυνατότητες, όπως την προώθηση των θέσεων εργασίας/βιογραφικών μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εκτύπωση της θέσης εργασίας/βιογραφικού, καθώς και την υπηρεσία αυτόματης ενημέρωσης νέων θέσεων εργασίας/βιογραφικών μέσω e-mail.

'Οσοι αναζητούν εργασία μπορούν να καταχωρήσουν απλά και γρήγορα το βιογραφικό τους και οι εργοδότες μπορούν μέσω της μηχανής αναζήτησης, να έρθουν σε επαφή με τους εργαζόμενους, εντοπίζοντας τα βιογραφικά που πληρούν τις απαιτήσεις τους.

Εμείς εδώ στο computerades.gr:

  • Δε μεσολαβούμε μεταξύ των εργοδοτών και υποψηφίων που αναζητούν εργασία.
  • Δεν ψάχνουμε προσωπικό για λογαριασμό των εργοδότων.
  • Δεν ψάχνουμε για θέσεις εργασίας για λογαριασμό των εργαζομένων.
  • Δεν είμαστε διαφημιστικό γραφείο ή γραφείο εύρεσης εργασίας.
  • Δε λειτουργούμε βάσει προμήθειας με τους εργοδότες ή με τα άτομα που αναζητούν εργασία.

Η ομάδα:

Στο computerades.gr εργάζεται καθημερινά μια ενθουσιώδης ομάδα από νέους δημιουργικούς ανθρώπους. Μέρος της ομάδας παρέχει την τεχνική υποστήριξη της υπηρεσίας, όπως η επέκταση και η ενημέρωση των ιστοσελίδων. Η υπόλοιπη ομάδα επικεντρώνεται στην offline και online προώθηση της υπηρεσίας καθώς και με την εξυπηρέτηση των πελατών.