Προφίλ Εργοδότη

Megasoft AE Λεωφ. Κηφισού 174, Αθήνα 104 43, Ελλάδα,
www.megasoft.gr

Η Megasoft είναι μία ελληνική εταιρεία παραγωγής λογισμικού με μακρά πορεία στον χώρο της πληροφορικής, που ξεκινάει το 1992 με την ίδρυση της SES Applications - που λίγο αργότερα μετονομάζεται σε Megasoft - από έμπειρα στελέχη της αγοράς του IT και με κοινό όραμα την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων μηχανογράφησης για τις επιχειρήσεις, πάντα στην αιχμή της τεχνολογίας!
Με πολλούς ενδιάμεσους σημαντικούς σταθμούς, όπως το 1993 που δημιουργείται το τμήμα σχεδίασης και ανάπτυξης εφαρμογών, αλλά και το 2002 όπου η εταιρεία γίνεται Α.Ε., η Megasoft συνεχίζει τη σταθερά ανοδική της τροχιά προσφέροντας αξιόπιστα προϊόντα επιχειρησιακού λογισμικού και εργαλεία ανάπτυξης για τις επιχειρήσεις που θέλουν να προηγούνται!

Οι σύγχρονες ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις της εταιρίας βρίσκονται στην Αθήνα επί της Λεωφόρου Κηφισού 174 και εκτείνονται σε συνολική έκταση 1.600m2 όπου στεγάζονται όλα τα τμήματα της εταιρείας. Η εταιρεία διαθέτει άνετους και πλήρως εξοπλισμένους χώρους παρουσιάσεων, εκπαιδεύσεων και demo rooms με συστήματα πληροφορικής τελευταίας τεχνολογίας όπου οι πελάτες και οι συνεργάτες μπορούν να παρακολουθήσουν αναλυτικές παρουσιάσεις των εφαρμογών PRISMA Win.

Στη Megasoft γνωρίζουμε ότι για την επιτυχία μιας εταιρείας ο πλέον σημαντικός και καθοριστικός παράγοντας είναι οι άνθρωποί της. Για εμάς αυτό είναι το πιο ισχυρό μας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, αφού οι πελάτες μας και οι συνεργάτες μας απολαμβάνουν ό,τι εμείς πετυχαίνουμε σαν ομάδα σε επίπεδο προϊόντων και υπηρεσιών. Παράλληλα, προσφέρουμε ένα σύγχρονο, ασφαλές και ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον όπου κάθε εργαζόμενος μπορεί να λειτουργήσει απερίσπαστος, να αναπτύξει ακόμα περισσότερο τις δεξιότητές του και με την καλύτερη διάθεση να συμβάλλει ουσιαστικά και καθοριστικά στην ανοδική πορεία της εταιρείας.

Προκειμένου να ανταπεξέλθουμε στη συνεχή αύξηση της εγκατεστημένης μας βάσης και να καλύψουμε στο 100% τις ανάγκες των πελατών και των συνεργατών μας για καινοτόμα προϊόντα και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, συνεχίζουμε να επανδρώνουμε όλα τα τμήματά μας με νέο ανθρώπινο δυναμικό.

H Megasoft παράγει και διαθέτει μέσω ενός ισχυρού δικτύου συνεργατών σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο τις εφαρμογές μηχανογράφησης PRISMA Win! Οι εφαρμογές PRISMA Win καλύπτουν την εμπορική, καθώς και τη λογιστική διαχείριση των επιχειρήσεων ανεξαρτήτως μεγέθους και δραστηριότητας, ενώ παράλληλα καλύπτουν και κάθετες αγορές, όπως του αυτοκινήτου, της ένδυσης και της υπόδησης, των κομμωτηρίων και των κέντρων αισθητικής, των εθνικών μεταφορών, των πρατηρίων υγρών καυσίμων κ.ά. Στο portfolio της εταιρίας συμπεριλαμβάνονται οι POS εφαρμογές για την εντατική λιανική, αλλά και εξειδικευμένες εφαρμογές ασύρματης παραγγελιοληψίας για χώρους εστίασης που αποτελούν και best sellers εκδόσεις, αφού έχουν μηχανογραφήσει πολλές κορυφαίες επιχειρήσεις των κλάδων λιανικής και εστίασης. Επιπλέον, η εταιρεία προσφέρει στους επιχειρηματίες και δυνατότητα να επιχειρούν όπου και αν βρίσκονται από το smartphone ή το tablet τους αναπτύσσοντας μία ολοκληρωμένη λύση cloud εφαρμογών.

1 θέση εργασίας από Megasoft AE